Fair Play cup

Barn och unga mår bra av att röra på sig! Så den här veckan är det fokus på fotboll och samarbete för att hålla eleverna pigga och alerta.

Lagarbete och kamratskap

Då vår skola tar emot elever med väldigt olika bakgrunder så är kamratskap väldigt viktigt för att hjälpa ditt barn att anpassa sig. Därför har vi vår duktiga fritidspersonal och idrottslärare för att se till att det är schyst spel och god laganda.

Syfte

Enligt skolverket så är det väldigt få elever som uppnår den rekommenderade nivån av fysisk daglig aktivitet. Det är därför vi på Gullingeskolan bland annat håller Fair Play cup för att aktivera ditt barn. Vi hoppas på att detta kommer höja energinivån under hela dagen och kanske uppmuntra eleverna till att bli mer aktiva på fritiden.

Allas elever

Slutligen ett stort tack till alla lärare och övrig personal som har hjälpt till med organisationen av Fair Play. Det är viktigt att ditt barn ska känna sig tryggt och personalens deltagande tillåter eleverna att bekanta sig med alla. På Gullingeskolan så är alla elever allas elever.