Jobba hos oss

Vill du jobba på den lilla skolan med elever som har stora drömmar? Nu söker vi duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår skola till den bästa för våra elever.

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Gullingeskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan omfattar även förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Vi ligger centralt belägen i Tensta, nära kommunikationer och grönområden. Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av många kulturer och språk, vilket gör att verksamheten alltid utgår från ett språkutvecklande arbetssätt. Vi har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor, digitala läromedel och tillgång till iPads i klassrummen och på fritidsavdelningarna. Skolans fritidsavdelningar har alla en egen hemvist.

Är du intresserad av jobba hos oss? Då kan du söka efter lediga tjänster på sidan Jobba i Stockholms stad eller skicka in en generell intresseanmälan till oss.

 

 

 

 

 

Dela:
Kategorier: