Mattecoach

Hos Mattecoach.se kan du helt gratis fråga om ett problem du kört fast med dagen innan provet eller få hjälp med hela kapitlet om du vill. De hjälper alla elever som går i sexan och uppåt i våra mattecoachkommuner.

Det som är unikt med Mattecoach på nätet är:

Gratis läxhjälp i matematik
Lärarstudenter som hjälper till
Du är helt anonym
De har öppet från måndag till torsdag mellan 17-20. En viktig sak är att de inte är en facitmaskin. De finns till för att hjälpa dig förstå hur matten funkar och det gör man inte om de bara säger vad som är rätt svar, då kan du istället kolla längst bak i boken eller googla.

De finns på tre olika platser i Sverige. På Linköpings och Karlstads Universitet samt på Vetenskapens hus i Stockholm. Där finns deras utbildade lärarstudenter som sitter uppkopplade på chatten för att hjälp dig.